zaterdag 18 juni 2011

18 juni laatste dag van mijn 1e jaar en open dag

Vanochtend al mooi op tijd aanwezig en zo goed als alleen met Maria. Zij was nog druk bezig met het inrichten van het lokaal, immers vandaag was de eerste open dag.
Heb een van de drie grotere schetsen uitgewerkt op een groter blad. Ging naar tevredenheid, maar heb het gevoel dat ik iets 'overschilder', maar dit komt omdat het ontwerp al klaar is...
Vanmiddag rondgekeken in andere lokalen: wát een creativiteit, zowel bij kids als volwassenen. Ook mijn 'oude' lokaal van de plastische afdeling bezocht. Gaat toch wat door me heen van "jammer", maar het is niet anders. Ben toch blij met de overstap.
Vanmiddag werd het me iets te druk, kan me dan niet meer goed concentreren en mijn moeheid neemt dan snel toe. Ben dus weggegaan, mét een aantal opdrachten van Ludo, om de tijd tot september te overbruggen. De opdrachten varieren van opdrachten voor 2e jaars t/m 4e en 5e jaars. Heb voor t gemak een fotootje gemaakt van 2 opdrachten. Moderne media...met dank.

1 opmerking:

  1. De tekening met het hoofd ziet er complex uit, met al die lijnen. Hoort vast bij de techniek. Ik kan me voorstellen dat het niet echt past bij jouw spontane aanpak, maar ambachtelijke kennis is onmisbaar om uiteindelijk meester over de materialen te zijn. Hoor de schoolmeester eens ;)
    In elk geval veel plezier met je scheppingen.

    BeantwoordenVerwijderen